Середня загальноосвітня школа №117

 
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта. Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

News

News: 286
Oct 1, 2023

День Захисника та Захисниць України

До дня Захисника та Захисниць України в закладі освіти було проведено виховні години, Kahoot вікторини "Захисники і захисниці України"
Sep 27, 2023

82-річница трагедії в Бабиному Яру

В закладі освіти відбувся захід, присвячений 82-річниці трагедії в Бабиному Яру.
Sep 10, 2023

Олімпійський тиждень

У рамках Олімпійського тижня -2023, який проходив з 5 по 10 вересня 2023 року, було організовано чимало цікавих заходів вчителями із фізичної культури під гаслом "Активно рухаймось до Перемоги
Sep 1, 2023

ВІТАННЯ

З ПЕРШИМ ВЕРЕСНЯ !!!
Jul 5, 2023

УВАГА!!!

Інформаційно-профілактичні матеріали щодо шахрайства та протидії шахрайству онлайн злочиності в мережі інтернет
Jun 2, 2023

БЕЗПЕЧНІ ЛІТНІ КАНІКУЛИ 2023

Правила поведінки під час літніх канікул
Jun 2, 2023

ВІТАННЯ !!!

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки! Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою! Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віремо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій. Глибоко вдячні педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Щастя всім, добра, миру та успіхів!
May 23, 2023

23 травня День Героїв

Щорічно 23 травня українці відзначають неофіційне свято - День Героїв України. Цього дня Україна вшановує пам'ять всіх героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято - багато українських героїв розплатилися життям заради своєї країни.
May 18, 2023

#вишиванка_Дніпро

Учні закладу освіти долучилися до онлайн-флешмобу #вишиванка_Дніпро
May 18, 2023

День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу

В Україні щорічно 18 травня відзначається День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Як зазначають в Українському інституті національної пам’яті, депортація кримських татар, розпочата 18 травня 1944 року, є одним із найяскравіших прикладів злочинів радянського режиму, вчинених ним під час Другої світової війни.