Середня загальноосвітня школа №117

 
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта. Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

News

News: 286
Apr 14, 2017

Виставка малюнків до Великодня

Перед святом Великодня, наш художній гурток "Чарівний пензель" під керівництвом Мєдвєдєвої Людмили Олексіївни підготували виставку робіт учасників гуртка до цього світлого свята. До участі долучилися Добрянська Віринея, Бойко Анастасія, Сологуб Артем, Плужник Карина, Матвієнко Анастасія. Приємного перегряду!
Mar 29, 2017

Екскурсія до міста Києва

27 та 28 березня учні нашої школи відвідали столицю - місто Київ. Вони, протягом 4-х годин оглядової екскурсії побачили визначні місця столиці: пам'ятники легендарним засновникам міста: Кию, Щеку, Хорию та сестрі їх Либідь; пам'ятник Князю Володимиру, князю Ярославу Мудрому, побували біля Золотих воріт. Відвідали також Володимирський та Софіївський собори, золотоверхий Михайлівськийі незабутню Андріївську церкву. Побували і в Києво-Печерській Лаврі, християнській святині України. А пішохідна екскурсія Хрещатиком показала учням героїчні події недалекого минулого - діти вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, поклавши квіти на Майдані Незалежності.
Mar 27, 2017

Майстер-клас у ЦХЕТУМі

Щоразу, як настають канікули, наші учні з превеликим задоволенням відвідують "Центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді". Сьогоднішній день не став виключенням, адже учні 3-А класу побували на майстер-класі з образотворчого мистецтва по виготовленню колективної роботи в техніці пастель, а після цього їх чекала розважально-ігрова програма "Весняні ігри" Дякуємо викладачам ЦХЕТУМу за гарно проведений час!
Mar 7, 2017

Шкільне свято до Дня Жінок

Дитяча організація "Оріон" під керівництвом педагога-організатора Таран М.Г. підготували святковий концерт до Дня Жінок. Вони підготували танцювальні та вокальні номери, а також варіацію на казку "Попелюшка".
Feb 27, 2017

Вітаємо учасників та переможців!!!

ВІТАЄМО учасників та переможців Міжнародного математичного конкурсу "Кенгуру” у 2016 – 2017 н.р.
Feb 22, 2017

Відвідування навчально-методичного центру професійно-технічної освіти учнями 11 класу

Учора учні 11 класу здійснили поїздку до Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти ім.В.М. Василенка для участі у майстер-класі "Використання Інтернет-ресурсу в професійній роботі ПТНЗ з позиціювання робітничих професій".