Середня загальноосвітня школа №117

 
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта. Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

News

News: 294
Dec 5, 2017

Відкрите судове засідання в ДДУВС

В рамках тижня права, який проходив з 04 грудня по 08 грудня, учні 9-го та 10-го класів відвідали відктрите судове засідання у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.
Dec 1, 2017

«Усесвітній День Гідності 2017»

1 грудня 2017 року учні нашої школи долучилися до ініціативи під назвою «Усесвітній День Гідності». Волонтеріат заходу – Гатило Оксана Леонідівна, в.о. директора школи. Проект реалузується у символічному проміжку - із 21 листопада (До державного свята Дня Гідності та Свободи) до 9 грудня (Міжнародний День боротьби з корупцією). Україна втретє долучається до Всесвітнього Дня Гідності, у якому за 2 роки вже взяли участь понад 25 000 учасниць і учасників із 190 закладів освіти. Це відбувається завдяки зусиллям команди і спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine та Агенції продюсування освіти під патронатом Міністерства освіти і науки України.
Nov 27, 2017

Міс-Осінь 2017

Вже стало традицією в нашій школі проводити конкурс краси та грації «Міс Осінь». Цього року він пройшов 27 листопада. Щоб отримати перемогу в конкурсі дівчата повинні були показати свій неповторний образ, свою акторську майстерність, танцювальні здібності та зуміти зачарувати журі. Володаркою найголовнішого титулу вечора стала МатвієнкоДаша, яка і отримала звання «Міс Осінь 2017″.
Nov 24, 2017

Екскурсія у військову частину Дніпро-1

Згідно плану роботи шкільного штабу національно-патріотичного виховання "СКІФ" та за сприяння КП "Патріот", учні 9-го класу відвідали військову частину Дніпро-1.
Nov 17, 2017

Акція "ЗБЕРЕЖИ ДЕРЕВО-ВРЯТУЙ ДИТИНУ"

Благодійний фонд ПОМАГАЄМО запропонував учням нашої школи взяти участь в благодійній акції "ЗБЕРЕЖИ ДЕРЕВО-ВРЯТУЙ ДИТИНУ".
Nov 15, 2017

УСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ГІДНОСТІ - 2017!

Усесвітній День Гідності – це захід, що об’єднує всіх, хто поділяють і підтримують ідею Гідності.
Nov 9, 2017

Навчальні лекції від КП "Патріот", "Правила поводження зі зброєю"

Сьогодні наш куратор з КП "Патріот" - Владислав - провів чергову лекцію для учнів 9-10-х класів на тему "Безпечне поводження зі зброєю"
Nov 9, 2017

XVII Всеукраїнський радіодиктант національної єдності під гаслом "Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета"

Сьогодні учні нашої школи долучилися до радіодиктанту національної єдності, який традиційно відбувся у День української писемності та мови – 9-го листопада і звучав на Першому каналі Українського радіо о 12.30, його читав доцент Київського університету ім. Б. Грінченка, автор підручників і посібників із української мови Олександр Авраменко. Девіз цьогорічного радіодиктанту – "Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета".
Nov 9, 2017

День української мови та писемності

Свято встановлено 9 листопада 1997 року, коли Президент України Леонід Кучма на підтримку ініціативи громадських організацій та з урахуванням важливої ролі української мови в консолідації українського суспільства видав Указ № 1241/97 «Про День української писемності та мови». В Указі зазначено: «Установити в Україні День української писемності та мови, який відзначати щорічно 9 листопада в день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця». Звичайно, навчатися грамоті дуже важливо, як і читати, адже мова - це серце нашого народу! Наші ж першачки вже вивчили букву "С" та вміють гарненько читати! І це вони продемонстрували на уроці навчання грамоті!
Nov 2, 2017

Фестиваль учнівського самоврядування "Лідер-Фест".

Учні нашої школи 2 листопада у районному Будинку Творчості дітей та юнацтва взяли участь у відбірковому турі Фестивалю учнівського самоврядування "Лідер-Фест". Таланти нашої школи були представлені яскраво і різноманітно: енергійний танок "Коломийка", пісня у виконанні колективів "Барви" і "Ластівка". І найяскравіший талант нашої школи Вірінея Добрянська - грала на сопілці і презентувала інші свої захоплення.