Середня загальноосвітня школа №117

 
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта. Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

News

News: 294
Aug 5, 2017

Перший урок у 2017/2018 н.р.

Орієнтовні теми для проведення Першого уроку у 2017/2018 навчальному році
Aug 1, 2017

Медичний огляд та проба Руф'є.

Проходження учнями 1-10 класів медичних оглядів.
Jun 21, 2017

День чотирнадцятий. Закриття табірної зміни. Святковий ярмарок.

Прощавай, літній табір "Ромашка", діти провели з тобою яскравих чотирнадцять днів. На лінійці присвяченій закриттю табірної зімни найактивніші учні отримали грамоти та подяки. Талановиті вихованці табору привітали всіх яскравими виступами. А потім відбувся святковий ярмарок, де діти змогли витратити зароблені протягом зміни табірні гроші (які отримували за активну участь у заходах). До нових зустрічей у літньому таборі "Ромашка"!
Jun 20, 2017

День тринадцятий. День Театру.

Сьогодні вихованці табору "Ромашка" відвідали Дніпропетровський академічний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка. Діти дивилися українську музичну казку за народними мотивами "Пан Коцький". В цій казці головний герой постає дрослим, мудрим і талановитим котиком! Він є прикладом для дітей: учить, як треба поважати старших, як вміти прощати, а також, як виживати у страшному темному лісі. Діти зустрілися із різними персонажами: хитрою Лисичкою, нещасним Собакою та іншими звірами, яким нелегко живеться у лісі… Велике спасибі акторам театру за чудову виставу!
Jun 19, 2017

День дванадцятий. День розваг.

Сьогодні у пришкільному таборі "Ромашка" заплановано було провести День розваг та ігор. Звичайно, добре знаходитися на території школи, грати у футбол, але розваги краще друзям проводити у Ігроленді, адже там і лабіринт неймовірний, і дискотека з вогнями і піцца смачна!!!!
Jun 16, 2017

День одинадцятий. День Нептуна.

Сьогодні в таборі день пройшов дуже весело та цікаво, адже вихователь Оксана Василівна Кідиба разом з вожатими підготувала "Свято Нептуна". Яскраві костюми Русалок-вожатих, сивобородий Нептун, маленькі рибки з другого загону та повітряні медузки з першого загону - викликали бурхливі оплески вихованців табору. Після урочистої частини, всі бажаючі могли відвідати станцію "Аква-гриму", порибалити з Золотою рибкою, вирізати восьминіжок з паперу, пройти курс плавання на суші та спробувати себе в ролі рятівників! А за кожне правильно виконане завдання винагородою були грошові одиниці табору:))
Jun 15, 2017

День десятий. День хлопчиків.

Якщо було свято для дівчаток, то як же не провести подібного формату свято для хлопчиків? За допомогою Васильченка Геннадія Гавриловича та вожатих, були сформовані три команди хлопчиків, які показували свою звитягу у спортивних конкурсах на кмітливість, спритність, швидкість! Задоволеними лишилися не лише глядачі та групи підтримки, а й самі учасники естафети!
Jun 13, 2017

День дев'ятий. День дівчаток.

Сьогодні в таборі педагог-організатор Таран М.Г. разом з вожатими підготували свято для дівчаток "Міс табору". Всі учасниці проявили ораторську майсерність читаючи вірші, естетичні смаки презентуючи конкурсний малюнок, розповіли про себе у візитівці та показали своє улюблене хоббі.
Jun 12, 2017

День сьомий. День вожатих.

Літня практика для школярів середньої ланки - це завжди асоціація з миттям класу, прибиранням пришкільної території, або ще з чимось подібним. Але деякі з дівчат вирішили поєднати практику з приємним спілкуванням з учнями початкової школи і допомагають в якості вожатих загонів вихователям. їх у нас небагато, але всі комунікабельні, активні та входять у склад дитячої організації "Оріон", яка представляє шкільне самоврядування. Наші вожаті: Дюндик Аліна, Добрянська Віринея, Махомета Аліна, Матвієвська Олександра, Дегай Анастасія, Кордіна Дар'я, Філонова Тамара та Старина Олена вирішили провести конкурс на найкращу ворату. Вони підготували номери з акторської майстерності та комунікабельності, театральні мініатюри та ігрові програми. А суддями, звичайно, були наші вихованці!
Jun 9, 2017

День шостий. День патріотів.

Сьогодні, до нашого табору завітали працівники патрульної поліції. Адже посидіти за кермом патрульного автомобіля, послухати урок по правилам дорожнього руху для пішоходів від спеціалістів - це дуже важливо, бо за останніми даними статистики 60% ДТП від загальної кількості, відбуваються саме біля навчальних закладів і за вини маленьких пішоходів, які порушують правила дорожнього руху.