Середня загальноосвітня школа №117

 
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта. Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

News

News: 288
Oct 11, 2019

14 жовтня - День захисника України!

День захисника України пройшов в нашій школі урочисто! Весело та захопливо хлопці-козаки прошли складні випробування на силу, спритність, витривалість та виявили своє вміння підтримати один одного в надскладних завданнях!
Oct 4, 2019

День працівників освіти

Учні 11 класу влаштували справжнє свято для викладачів школи!
Oct 2, 2019

Всеукраїнський урок доброти 2019

Цікаво й корисно! Дякую Куртаковій Валентині Миколаївні та Таряник Світлані Василівні!
Sep 20, 2019

День здоров'я 2019

11 клас організатори й тренери івенту!
Sep 25, 2018

Обласне свято" Олімпійський урок-2018"

25 вересня 2018 року учні школи відвідали обласне свято" Олімпійський урок-2018".
Sep 10, 2018

Флеш-моб "Обійми дитину"

Одна мудра людина мені колись сказала: коли до тебе підходить дитина, щоб ти не робив - залиш все і обійми дитину. Сьогодні проходив флешмоб "Обійми дитину", щоб кожен з нас відчув свою важливість у цьому світі
Sep 8, 2018

День міста. Карнавальна хода.

8 вересня, у День міста, в Дніпрі провели святкову Карнавальну ходу I love Dnipro. Вона зібрала 10 тис. 237 осіб. Це – новий рекорд, який зафіксували представники Національного реєстру рекордів України у категорії «Наймасовіша святкова хода до Дня міста».
Jun 12, 2018

Конкурс талантів у пришкільному таборі "Ромашка"

В нашому таборі найталановитіші діти! Сьогодні дебютанти робили перші кроки у вокальному мистецтві та художньому читанні. На концерті були яскраві танцювальні виступи у найрізноманітніших жанрах. Прикрасили свято професійні танцюристи Сутко Яна і Кирнос Єва. Свято вийшло яскравим!
Jun 10, 2018

Всі на пікнік!

Літо – пора прогулянок, засмаги, прохолодного лимонаду та, звичайно, пікніку! Пікнік – це ідеальний варіант проведення дозвілля, тому ми сьогодні вирушили всім табором до найближчого озера. Простора соснова галявина зустріла нас свіжим повітрям. Ми провели чудовий час на пікніку: грали в м’яча та бадмінтон, смажили сосиски та зефір на вогнищі. Та насолоджувались сонячним літом!
Jun 6, 2018

Відкриття табірної Спартакіади

Сьогодні у нас у школі табірна справжнісінька олімпіада. Наші дітки найкращі, найсміливіші, найпрудкіші і найздоровіші. Юні спортсмени змагалися між собою у різноманітних естафетах, які покликані розвивати силу, спритність, навички з ігрових видів спорту і, звісно ж, колективну свідомість, позаяк результат команди залежить від кожного учасника. Після спортивної програми всім командам були вручені грамоти за призові місця.