Середня загальноосвітня школа №117

 
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта. Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

News

News: 288
Dec 13, 2017

Маршрут безпеки

13 грудня 2017 року для учнів 8 класу проведено інтерактивний профілактичний освітній тренінг «Маршрут безпеки», спрямований на профілактику ВІЛ-СНІДу та ІППП, а також на формування толерантного ставлення до людей, що живуть з ВІЛ-СНІДом. На станціях працювали спеціально підготовлені фасилітатори, учні 10 класу: Мороз Дарина, Матвієнко Даша, Пономаренко Юлія, Бойко Настя, які допомагали учасникам розширювати знання, долати упередження, покращувати комунікативні навички, сприяючи прийняттю самостійних рішень.
Dec 8, 2017

Дитячі малюнки для військових

Для екскурсії у військову частину полку поліції Дніпро-1 наші учні підготували патріотичні малюнки для військовослужбовців, адже розуміють, що їх теж вдома чекають рідні, близькі, діти, що їхня служба, відвага, відданність рідній землі та мужність є взірцем для наслідування підростаючим поколінням.
Dec 8, 2017

Екскурсія учнів 5-х класів до військової частини полку Дніпро-1

08 грудня учні 5-А та 5-Б класів відвідали військову частину полку поліції Дніпро-1. Екскурсія була дуже насиченою, адже слухати про бойові машини та зброю було цікаво, а побачити все наживо, залізти на військовий автомобіль, розібрати та зібрати автомат і пістолет під наглядом досвідченого військового було цікаво не лише хлопцям, а й дівчатам. Дуже вдячні КП "Патріот" за сприяння у проведенні екскурсії.
Dec 8, 2017

Шкільна акція "Екоялинка"

У грудні проходить традиційна Всеукраїнська акція «Збережи ялинку». Аби мати красивий символ різдвяно-новорічних свят, не обов’язково нищити дерево і це довели учні нашої школи, які взяли участь в шкільній акції "Екоялинка". Для виставки учні зробили ялинки і зимові букети з різних матеріалів. Ялинки вийшли яскравими і креативними!
Dec 5, 2017

Відкрите судове засідання в ДДУВС

В рамках тижня права, який проходив з 04 грудня по 08 грудня, учні 9-го та 10-го класів відвідали відктрите судове засідання у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.
Dec 1, 2017

«Усесвітній День Гідності 2017»

1 грудня 2017 року учні нашої школи долучилися до ініціативи під назвою «Усесвітній День Гідності». Волонтеріат заходу – Гатило Оксана Леонідівна, в.о. директора школи. Проект реалузується у символічному проміжку - із 21 листопада (До державного свята Дня Гідності та Свободи) до 9 грудня (Міжнародний День боротьби з корупцією). Україна втретє долучається до Всесвітнього Дня Гідності, у якому за 2 роки вже взяли участь понад 25 000 учасниць і учасників із 190 закладів освіти. Це відбувається завдяки зусиллям команди і спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine та Агенції продюсування освіти під патронатом Міністерства освіти і науки України.
Nov 27, 2017

Міс-Осінь 2017

Вже стало традицією в нашій школі проводити конкурс краси та грації «Міс Осінь». Цього року він пройшов 27 листопада. Щоб отримати перемогу в конкурсі дівчата повинні були показати свій неповторний образ, свою акторську майстерність, танцювальні здібності та зуміти зачарувати журі. Володаркою найголовнішого титулу вечора стала МатвієнкоДаша, яка і отримала звання «Міс Осінь 2017″.
Nov 24, 2017

Екскурсія у військову частину Дніпро-1

Згідно плану роботи шкільного штабу національно-патріотичного виховання "СКІФ" та за сприяння КП "Патріот", учні 9-го класу відвідали військову частину Дніпро-1.
Nov 17, 2017

Акція "ЗБЕРЕЖИ ДЕРЕВО-ВРЯТУЙ ДИТИНУ"

Благодійний фонд ПОМАГАЄМО запропонував учням нашої школи взяти участь в благодійній акції "ЗБЕРЕЖИ ДЕРЕВО-ВРЯТУЙ ДИТИНУ".
Nov 15, 2017

УСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ГІДНОСТІ - 2017!

Усесвітній День Гідності – це захід, що об’єднує всіх, хто поділяють і підтримують ідею Гідності.