Середня загальноосвітня школа №117

 
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта. Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

News

News: 288
Jun 5, 2018

Екскурсія до зоологічного музею

Сьогодні ми відвідали зоологічний музей Дніпровського національного університету – один з найстаріших музеїв міста. У зоологічному музеї серед інших представлені для огляду тварини, знайомство з якими можливе лише в музеях та зоопарках і які практично зникли з просторів дикої природи. Це види із різних Червоних книг. Такі екскурсії допомагають зрозуміти цінність природи, сформувати екологічну культуру особистості.
Jun 5, 2018

Гурток LEGO-моделювання

У нашому таборі розпочав свою роботу гурток LEGO. На заняттях такого типу діти вчаться працювати з сучасним обладнанням, освоюють конструювання, моделювання. Для сьогоднішніх розвинутих учнів це надзвичайно просто. Діти - невтомні конструктори, їх технічні рішення дотепні і оригінальні.
Jun 4, 2018

День творчості у ЦХЕТУМі.

Вже стало традицією проводити День творчості в Центрі художньо-естетичної творчості учнівської молоді. Неймовірні майстер-класи з образотворчого мистецтва допомогли дітям відчути себе справжніми митцями. Цікава розважальна програма викликала позитивні емоції. Дякуємо педагогам художньо-естетичного центру!
May 16, 2018

Оголошення!!!

Оголошення про надання пропозицій кандидатур від представників громадських об’єднань батьків учнів (вихованців), громадських об’єднань керівників закладів освіти міста Дніпра, які обрані на загальних зборах (по дві особи від об'єднання) з метою затвердження складу комісії для конкурсного відбору керівників закладів загальної середньої освіти міської ради.
May 3, 2018

Зарахування дитини до 1 класу на 2018/2019 н.р.

Прийом заяв з 23 квітня до 31 травня 2018 року. Один з батьків має подати такі документи (і пред’явити оригінал): 1) заяву визначеного зразка; 2) копію свідоцтва про народження дитини; 3) копію або оригінал медичної довідки №086-1/о. Графік прийому документів: Понеділок 09.00-12.00 (кабінет заступника директора); Вівторок 15.00-17.00 (кабінет заступника директора); Четвер 15.00-17.00 (кабінет заступника директора).
Apr 26, 2018

Участь учнів у міській військово-патріотичній спортивній грі "Прорив" ("Дніпровська звитяга")

26 квітня 2018 року команда учнів 10 класу СЗШ №117 взяла участь у міській військово-патріотичній спортивній грі "Прорив" ("Дніпровська звитяга"). Керівник команди - Солод Микола Вадимович. Учні отримали ДОСВІД у військовій справі та позитивні емоції! Дякуємо організаторам та суддям!
Apr 12, 2018

Екскурсія до музею пожежної справи міста

У старовинній будівлі пожежної частини зараз знаходиться одна з кращих в країні виставок пожежно-рятувальної служби, в якій представлена практично вся історія пожежної справи нашої області. Сьогодні учні 6 класу побували на екскурсії в цьому музеї. Особливий інтерес викликав зал історії пожежної охорони, де можна подивитися на мідні старовинні каски катеринославських борців з вогнем, побачити еволюцію пожежних автомобілів і ще багато цікавого.
Apr 6, 2018

Міський фестиваль дружин юних пожежних

5 квітня відбувся міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Фестиваль проводиться кожного року з метою навчання учнів правилам безпечної поведінки; формування в учнівській молоді поваги до професії рятувальника; популяризації серед дітей і молоді здорового способу життя; поширення руху юних рятувальників. Вітаємо команду хлопців – юних пожежних, нашої школи з призовим ІІ місцем! Бажаємо їм подальших успіхів!
Apr 4, 2018

Всеукраїнська акція "Первоцвіт"

Учні нашої школи приєдналися до Всеукраїнської акції «Первоцвіт», яка проводиться щороку з лютого по травень з метою захисту весняних квітів. Завдання цієї акції ‒ привернути увагу до проблеми збереження ранньоквітучих рослин, а також сформувати у дітей природоохоронні навички та почуття відповідального ставлення до природи. Шестикласники розказали про квіти занесені до Червоної книги України, необхідність їх збереження та роздали інформаційні листівки.
Mar 28, 2018

Фестиваль дружин юних пожежних

Вітаємо команду юних пожежних нашої школи з перемогою (І місце) у районному етапі Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних 2018 Склад команди: Матвієнко Іван, Круковський Влад, Кирнос Данило, Баля Максим, Овчаренко Діма, Гаркуша Богдан. Бажаємо хлопцям подальших успіхів!