Середня загальноосвітня школа №117

 
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта. Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

News

News: 288
Mar 20, 2018

Виставка малюнків "Казкові пейзажі"

21 березня 2018 року відкрито виставку малюнків "Казкові пейзажі". Прекрасні малюнки намальовані учнями під час гурткової роботи з малювання. Викладач гуртка Мєдвєдєва Людмила Олексіївна - вчитель образотворчого мистецтва.
Mar 17, 2018

Зустріч з майбутніми першокласниками!

17 березня 2018 року школа радісно зустріла майбутніх першокласників які будуть навчатись з 1 вересня 2018 року за програмою "Нова українська школа".
Mar 15, 2018

Стенди "Герої нашого часу" та "Національно-патріотичне виховання"

В коридорі школи було розміщено нові стенди "Герої нашого часу" та "Національно-патріотичне виховання".
Feb 22, 2018

День рідної мови

21 лютого 2018 року у школі відзначили Міжнародний день рідної мови. Лунали вірші Кобзаря, прислів`я, приказки про мову, учнями було написано « Диктант єдності». Учителі закликали учнів плекати та берегти одне з найцінніших надбань, яке створили й залишили нам наші попередники, – нашу рідну мову.
Feb 20, 2018

Екологічна агітбригада "Гравітація" - призер міського конкурсу!

Вітаємо команду "Гравітація", переможців районного конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім», яка на міському конкурсі посіла ІІІ місце! Конкурс проводиться щорічно з метою підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів екологічної просвіти загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. Бажаємо команді творчих успіхів!
Feb 1, 2018

Всеукраїнська акція "Годівничка"

01 лютого 2018 року під керівництвом вчителя біології Кідиби Оксани Василівни пройшов шкільний конкурс малюнків до Всеукраїнської акції "Годівничка". Птахи! Їх можна побачити і почути скрізь: у парках, скверах, садах, лісах, на полях, біля водойм, у містах і селах або просто на вулиці. Птахи — це пісня і політ. Це голоси наших лісів, полів. Гір та пустель. Їхні пісні звучать на Землі цілий рік. Їхні голоси ми чуємо вдень і вночі. Птахи — частина природи, без них її краса була б неповною. Птахи — вірні наші помічники, захисники лісів, полів, садів. Тому птахів треба охороняти й берегти. Про них треба піклуватися і допомагати у скрутні хвилини. Саме тому в нашій школі проводяться такі заходи по охороні птахів.
Jan 26, 2018

Природоохоронна акція "Годівничка"

Учні 2-А класу приєдналися до Всеукраїнської акції "Годівничка". Взимку головною метою птахів є пошук їжі і порятунок від холодів. Щороку, в останні дні січня, в рамках міжнародної програми проводиться Великий зимовий облік птахів, в осінньо-зимовий період для учнівської молоді закладів загальної середньої освіти м. Дніпра проводиться природоохоронна трудова акція «Годівничка». Запрошуємо приєднатися всіх небайдужих!
Jan 22, 2018

Виставка учнівських художніх робіт до Дня Соборності України

До Дня Соборності України, керівник гуртка "Чарівний пензель" Мєдвєдєва Людмила Олексіївна разом з учнями, підготувала тематичну виставку найкращих художніх робіт.
Jan 11, 2018

Участь у міському фестивалі-конкурсі української народної пісні «Різдвяні дзвіночки-2018»

11 січня 2018 року учні нашої школи під керівництвом Куртакової Валентини Миколаївни взяли участь у міському фестивалі-конкурсі української народної пісні «Різдвяні дзвіночки-2018». Команда нашої школи - Вокальний ансамбль "БАРВИ": Добрянська Марія-Магдалина-учениця 5-А класу; Коваленко Крістіна - учениця 6 класу; Добрянська Віринея - учениця 8 класу; Кордіна Дар'я - учениця 8 класу та Чорна Дар'я - учениця 8 класу. ВІТАЄМО вокальний ансомбль "БАРВИ" з ДИПЛОМОМ за почесне ІІ місце та отриманим солодким подарунком від міського голови Бориса Філатова!!!
Jan 9, 2018

РЕЄСТРАЦІЯ на ПРОБНЕ ЗНО 2018 року!

Увага! Реєстрація осіб для участі в Пробному ЗНО триватиме з 09 січня до 31 січня 2018 року. Учні 10-х, 11-х класів, професійно-технічних навчальних закладів, студентів ВНЗ І-ІІ р.а., які в 2018 році здобудуть повну загальну середню освіту, а також випускників минулих років узяти участь у ПРОБНОМУ ЗНО! Вартість пробного ЗНО – 132 грн (разом з ПДВ) за одне тестування.