Середня загальноосвітня школа №117

 
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта. Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

News

News: 288
Oct 24, 2017

"Барви осені - 2017"

Під керівництвом Мєдвєдєвої Людмили Олексіївни, вчителя образотворчого мистецтва, у нас в школі працює гурток "Чарівний пензель". І сьогодні відкрилася чудова виставка робіт осінніх пейзажів, портретів та натюрмортів, створених учасниками гуртка!
Oct 23, 2017

Вибори до міського Парламенту Дітей та юнацтва Дніпра

23.10. 2017 відбулися вибори до міського Парламенту Дітей та юнацтва Дніпра xv ювілейного скликання ! Вітаємо Танську Діану - ученицю 9 класу нашої школи, яка стала депутатом міського Парламенту від нашого району !
Oct 21, 2017

Міський фестиваль дитячих театральних колективів "Театральні обрії"

Міський фестиваль дитячих театральних колективів "Театральні обрії"
Oct 20, 2017

Пів-годинки на цікавинки у ЦХЕТУМі

19 жовтня учні 4-х класів відвідали Центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді, щоб позмагатися у кмітливості й знанні рідного міста у щорічній грі "Пів-годинки на цікавинки".
Oct 12, 2017

"Козацькі розваги"

Свято "Козацькі розваги" до Дня захисника України.
Oct 10, 2017

Всесвітній день психічного здоров’я в школі

Сьогодні 10 жовтня Всесвітній день психічного здоров’я. Всім відомо, що гарний настрій та позитивне ставлення до життя гарно впливають на наше здоров’я. То ж девізом дня сьогодні є: Не сумуй, посміхнись, гарним настроєм ділись!
Oct 6, 2017

Міжнародний День Посмішки.

Кожну першу п'ятницю жовтня відзначається нехай і неофіційне, зате міжнародне свято посмішок. Існуванням цього веселого свята ми завдячуємо Харві Белу, талановитому художнику з США, автору всесвітньо відомого Смайлика). Девізом свята стала фраза: “Зроби добру справу. Допоможи хоча б одній людині усміхнутися”. Учні 6 і 5-Б класів приєдналися до цього свята і привітали "смайликами " своїх друзів.
Oct 4, 2017

Турнір юних зоологів (до Всесвітнього дня захисту тварин)

4 жовтня - Всесвітній день захисту тварин. В цей день проводять різноманітні заходи з метою підвищення суспільної свідомості та активності громадян щодо захисту тварин. В нашій школі відбувся зоологічний екоконкурс присвячений Дню захисту тварин. Найкмітливіші учні 7 класу змагалися за звання найкращого ерудита і показали чудові знання з зоології, екології та охорони природи.
Sep 21, 2017

День МИРУ!

У 1981 році своєю резолюцією 36/67 Генеральна Асамблея ООН проголосила Міжнародний день миру і встановила його святкування на третій вівторок вересня.
Sep 15, 2017

Олімпійський тиждень 2017!

З 11 по 15 вересня 2017 року в школі пройшов Олімпійський тиждень.